Invitație la vernisaj Salonul Fotografului Român ediția a VI-a

Invitație la vernisaj Salonul Fotografului Român ediția a VI-a

Asociația Artă și Imagine, organizație românească non-profit, vă adresează o invitație la vernisaj Salonul Fotografului Român ediția a VI-a vineri, 7 iunie 2019, ora 19, în Foaierul Media al TNB (aripa Intercontinental).

Expoziția prezintă lucrările selecționate în urma unui concurs de fotografie la care au participat nu doar lectorii și cursanții unor școli românești de fotografie, ci și numeroși fotografi independenți.

Școala de fotografie și fotografi independenți


Conceptul de ”școală de fotografie” este definit de organizatori într-o accepție mai largă a termenilor, incluzând orice formă de învățământ organizat, de la cursurile de scurtă durată, teoretice și/sau doar practice, fie că sunt ținute într-o sală de clasă, fie că sunt doar în aer liber, într-o excursie făcută special în scopuri fotografice, până la instituții de învățământ superior specializate în această formă de artă.

Scopul evenimentului

Evenimentul, unic în țară prin conceptul său, dorește să fie oglinda fidelă a ceea ce înseamnă fotografia românească la un moment dat, reunind lucrările unor fotografi din toate generațiile, care abordează genuri dintre cele mai diverse (natură, jurnalism, portret, peisaj urban, eveniment etc).

În cadrul expoziției există inclusiv o secțiune specială cu fotografie de teatru, realizată la sugestia Teatrului Național I. L. Caragiale. Aceasta cuprinde o selecție a celor mai frumoase fotografii din câteva spectacole ale repertoriului actual al teatrului.

Invitație la vernisaj Salonul Fotografului Român ediția a VI-a

Expoziția va fi deschisă până în 7 iulie 2019.

Ore de vizitare: zilnic între orele 14-19, cu excepția zilelor de luni.

După expoziție, imaginile vor putea fi vizualizate online pe site-ul evenimentului Salonul Fotografului Român

2 Comments

  • Felicitari Marcel, la cat mai multe si cat mai mari! mm

  • Mulțumesc mult, vă aștept la vernisaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.