Gânduri și planuri pentru viitor

planuri pentru viitor

Planuri de viitor pentru Salonul Fotografului Român

O primă știre. Pentru că am primit un răspuns destul de târziu dar și datorită implicării în diverse proiecte cu planuri pentru viitor, am reușit abia acum să ofer o certitudine legată de ediția din acest an. Ediția a VII-a, aproape că nu-mi vine să cred la ce ediție am reușit să ajungem.

Vom continua aceeași regulă cu ”fotografii recente”, de maxim 6 luni de zile. Datorită întârzierii anunțului am decis că fotografii recente vor fi cele realizate tot din noiembrie anul trecut. Și această ediție va avea loc prin luna iunie, la sfârșitul stagiunii Teatrului Național I.L. Caragiale din București.

Vă voi ține la curent cu datele exacte de desfășurare și cu celelalte detalii necesare înscrierii în această nouă ediție. Puteți să vă și înscrieți cu o adresă de e-mail (vă indic mai jos pagina respectivă) pentru a fi sigur că primiți la timp toate informațiile. Regula de participare va fi aceeași ca cea de la ultimele ediții. Voi încuraja astfel participarea cu fotografii nu mai vechi de jumătate de an, față de momentul finalizării înscrierii. Puteți deja să vă gândiți de pe acum la fotografiile cu care să participați la acest eveniment.

Datorită unor complicații de gestionare a activității de fotografiere în sălile de spectacol, proiectul ”povești în spatele cortinei” se suspendă. Încercăm să ne gândim la o altă secțiune în cadrul expoziției, urmează să vedem.

Planuri de viitor pentru implicarea civică

Spuneam încă din 2018 că simt nevoia de implicare tot mai mare în activitatea civică, făcând pasul cel mare să mă înscriu într-un partid. Partidul PLUS. Am scris mai multe într-un articol pe Facebook, putându-l vedea și cei care nu au cont pe această platformă. Este public, îmi asum această decizie, cu toate riscurile asociate ei.

Dacă înainte de a face acest pas mă plângeam că nu am timp destul, acum nu mai am timp nici să mă plâng. 🙂 Activitățile în care sunt implicat sunt mari consumatoare de timp, mai ales că suntem la începutul unei construcții. Adaug și faptul că anul trecut au fost două campanii electorale iar anul acesta alte două, cele mai importante.

Dar nu sunt doar campanii electorale, mai avem și alte acțiuni. De exemplu, ar fi evenimentul de astăzi, o dezbatere pe tema știrilor false numit ”Educație civică în mediul virtual” Este un subiect care mă interesează personal de foarte multă vreme și consider că trebuie foarte bine conștientizat de către fiecare participant într-un astfel de mediu. Cei care sunt în București astăzi la ora 19:00 îi invit să participe la el, cu siguranță vor afla lucruri foarte interesante despre acest subiect.

Voi reveni în perioada următoare cu detalii despre Salonul Fotografului Român, în general, condițiile vor fi ca la ediția precedentă, la ediția a VI-a.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Interese sau răutate – cum distrugi reputația unei firme?

Zilele trecute mi s-a întâmplat ceva straniu, a doua oară, repetând starea de acum trei...

Invitație la vernisaj Salonul Fotografului Român ediția a VI-a

Asociația Artă și Imagine, organizație românească non-profit, vă adresează o invitație la vernisaj Salonul Fotografului...

Oameni buni, fundamentali buni

Motto: Se spune că odată, într-o pădure, izbucnise un incendiu devastator. O pasăre Colibri tot...

Închide