Galerie de fotografii Marcel Eremia

La inițiativa lui Dinu Lazăr, am demarat o amplă acțiune de selectare și apoi de editare a peste 100 de fotografii personale. Scopul era de a crea un filmuleț cu ele și pus pe canalul de Youtube al binecunoscutului fotograf. Îi mulțumesc din nou pentru acest proiect. Zic amplă, pentru că nu-i deloc ușor să parcurgi zeci de mii de fotografii făcute. Și care la un moment dat îți spun ceva iar peste o altă perioadă, altceva. Sau chiar nimic. Am limitat căutarea la ultimii vreo cinci ani, ușurându-mi oarecum sarcina avută.

Filmulețul a fost publicat deja și se găsește pe canalul Youtube al lui Dinu Lazăr.

Pentru a vedea acest video, te rog acceptă Cookies-urile YouTube. Acceptându-le vei accesa conținutul YouTube, un serviciu oferit de o terță parte.

Politicile de confidențialitate YouTube

După acceptare, opțiunea va fi salvată iar pagina va fi reîmprospătată.

Pentru cei care preferă să stea mai mult în fața fiecărui cadru, am inserat și aici această galerie de fotografii.

Pentru cei cărora le-a plăcut o anumită fotografie și pe care o doresc sub formă de tablou, le menționez faptul că pe magazinul online AME design există și această posibilitate.

Deocamdată sunt prezente doar trei fotografii dintre cele expuse și în această galerie de fotografii de aici. Dacă dați clic pe ele, vă veți duce direct în magazinul online. Aici veți putea selecta mai multe dimensiuni, tipuri de materiale și finisaje. Cele trei fotografii prezente acolo sunt următoarele:

Viața merge mai departe - Galerie de fotografii Marcel Eremia
Viața merge mai departe
Dincolo de aparențe - Galerie de fotografii Marcel Eremia
Dincolo de aparențe
Flori la fereastră - Galerie de fotografii Marcel Eremia
Flori la fereastră

Dacă dintre cele expuse mai jos, veți vedea una pe care ați dori-o prezentă și pe pereții interiori ai vreunui birou, camere de acasă, dați de știre. Voi include și pe acea fotografie în magazin.

Spor la vizionare și aștept orice feedback va veni, cu mulțumiri anticipate pentru el.

Galerie de fotografii Marcel Eremia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.