Retrospectiva săptămânii trecute… și viața merge înainte!

🙂 Probabil că mulți s-au întrebat: ce are omu’ ăsta de nu mai pune ceva pe blog? Iar are probleme cu placa de bază? Sau cu accesul la Internet? Sau… Nu, nimic din toate astea. Oricum vă mulțumesc că v-ați gândit și la varianta asta!

Pur și simplu am fost copleșit de diverse treburi și nu le-am făcut față. Mă cam încurcă timpul petrecut cu somnul și cu mâncarea. Încă de când eram mic, am decretat că aceste două activități sunt mari consumatoare de timp. Deseori am făcut apel la prieteni, la cunoscuți, prin diverse rubrici de vânzări-cumpărări-închirieri pentru a face rost de ceva timp liber. Chiar dacă mi se pare că noțiunea de timp liber este contradictorie, aproape un non-sens. Însă n-am primit încă nicio ofertă…

Așadar, celor care au fredonat zilele trecute melodia de mai jos, le mulțumesc pentru răbdare. Celorlalți le-o recomand deoarece este mai mult decât minunată.

Pentru a vedea acest video, te rog acceptă Cookies-urile YouTube. Acceptându-le vei accesa conținutul YouTube, un serviciu oferit de o terță parte.

Politicile de confidențialitate YouTube

După acceptare, opțiunea va fi salvată iar pagina va fi reîmprospătată.

Since you’ve been gone
I shut my eyes and I fantasize that you’re here with me
Will you ever return
I won’t be satisfied till you’re be my side
Don’t wait any longer
(Come back)

CHORUS:
Why don’t you come back, please hurry
Why don’t you come back, please hurry
Come back and stay for good this time
Come back and stay for good this time

When you said goodbye
I was trying to hide what I felt inside
Until it passed me by
You said you’d return
You said that you’d be mine till the end of time
Well don’t wait any longer

CHORUS

Oh since you’ve been gone
Opened my eyes and I realized what we had together
Will you ever return
Or have you changed my mind
If you wanna stay mine just love me forever
Love me forever

CHORUS

Dar să revenim cu retrospectiva promisă. Am fost pe rând, la expozițiile pe care le anunțasem. Mai întâi la 9+1 (aveți aici și o scurtă prezentare în imagini). Vernisajul ei a fost în acceași zi în care s-a sărbătorit Ziua Internationala a Hemofiliei, moment în care s-au putut vedea că apa diverselor fântâni de prin București era colorată în roșu. Nu știu ce lichid era, dar sigur nu era sânge că ar fi venit urgent să se aprovizioneze cei de la Centrul de Recoltare al lichidului în cauză. Câteva zile mai târziu, a fost și vernisajul expoziției de fotografie 3D de la Palatul Cotroceni. Acest eveniment chiar că a fost o experiență deosebită, datorită temei propriu-zise. Lumea era uimită de efectele tridimensionale ale fotografiei privite prin ochelarii roș-albaștri iar alții de ceea ce vedeau după ce-i dădeau jos. Nici nu vă mai zic că printurile au fost realizate de AME design în tehnologie fotografică, normal. 🙂 Reamintesc că expoziția va fi deschisă la Cotroceni până în 6 mai urmând să fie apoi mutată la Băneasa Shopping City pentru încă 10 zile. Am promisiuni că voi putea face rost de câteva perechi de ochelari așa că prietenii mei dezamăgiți că au trebuit să-i predea la plecare, vor fi mai fericiți. Câteva fotografii făcute acolo le aveți aici.

Cristian, băiatul meu, a fost intervievat de către cei de la ProTV așa că dacă vreți să-l vedeți zicând cele câteva vorbe ce au mai rămas după montaj, puteți urmări filmulețul de mai jos în care se prezintă și expoziția.

Pentru a vedea acest video, te rog acceptă Cookies-urile YouTube. Acceptându-le vei accesa conținutul YouTube, un serviciu oferit de o terță parte.

Politicile de confidențialitate YouTube

După acceptare, opțiunea va fi salvată iar pagina va fi reîmprospătată.

Ultima editare de Marcel Eremia, duminică 25 aprilie 2010 la 05:24

10 Comments

 • Eu am plecat cu ei…
  Daca trebuie…ii returnez…

 • @Catalin: Nu, nu-i nevoie. În mod normal, ei trebuiau să pună la dispoziția vizitatorilor acești ochelari (sau cel mult contra cost) însă datorită erupției vulcanului [ˈeiːjafjatlajœːkʏtl̥] nu le-a venit avionul cu marfă. Dar până la următoarea expoziție vine și marfa…

 • „Mă cam încurcă timpul petrecut cu somnul și cu mâncarea. Încă de când eram mic, am decretat că aceste două activități sunt mari consumatoare de timp.” Obiceiuri barbare: sa dormi noaptea si sa mananci in fiecare zi :))

  Cartiva ani la rand am aplicat urmatoarea metoda: faceam cate o noapte alba la fiecare 2 saptamani. In felul asta, castigam cate 2 zile pe luna. Totusi, figura nu-mi reusea decat in lunile de vara (cam din mai pana in septembrie).

 • @A Free Lens: Mie-mi reușește fenta asta de cel puțin două-trei ori pe lună și indiferent de anotimp! 🙂

 • hmmm, credeam k numai eu fac nopti albe 😀 iti urez sa fie si productive…in rest, misto pustiul tau 😛 as putea intreba daca e rezultatul unei nopti albe…dar nu intreb :D…welcome back

 • @Elena: Mulțam de urări. În ceea ce privește întrebarea ta, sunt pus în fața unei dileme ca și cea cu timpul liber. Adică ai timp liber să faci ceva dar atunci nu mai este timp liber pentru că ți l-ai ocupat deja cu o activitate…

  Așa și cu noaptea albă, pentru că activitatea la care faci referire presupune să nu dormi, sau cel puțin așa cred eu… 🙂

  Oricum este bine că nu ai pus o astfel de întrebare, așa că ignoră cele scrise mai sus. Este un răspuns util doar dacă ai fi întrebat. 🙂

 • Abea mai pot sa vorbesc.Sunt topita!
  Dupa ce am auzit rasul inocent si strengaresc si informatia cum ca nu se pot poza alea 3D, ale celui mic ameremiu, gata …m-am topit!

 • @DD: V-ați topit? Și nici n-a venit căldura mare… 🙂 Mulțam de trecere și că de data asta ați comentat!

 • Putin off-topic.

  Ce m-ai nimerit cu Paul Young.
  „Come back and stay” a aparut in anul in care m-am nascut (’83).

  Saptamana trecuta chiar asta am ascultat, insa varianta remixata de Chicane, cantata live in concertul pe care l-au avut la Brasov.

 • @Luca: Să înțeleg că-ți plac toate melodiile care au apărut în 1983? 🙂

  Interesant remix-ul, mai ales când știi foarte bine piesa originală și vezi cum s-au ”jucat” cu interpretarea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.