La Salonul Fotografului Român este rândul premiilor!

afis SFR2

Mai întâi reamintesc data vernisajului: vineri, 6 martie, ora 18.00. Vă aștept cu mic cu mare pentru că este loc destul acolo! Intrarea și ieșirea sunt gratuite, parcarea gratuită și ea, deci sunt toate condițiile posibile să umplem sala Constantin Brâncuși! 🙂

O parte dintre școlile de fotografie înscrise la acest eveniment au oferit câteva premii, concretizate în cursuri gratuite, iar modalitatea de câștigare a lor a fost stabilită conform dorinței acestora. Majoritatea lor (opt școli) au optat pentru o tragere la sorți a celor care se vor înscrie, iar trei dintre ele au optat pentru a alege după propriile lor criterii. Le-am respectat tuturor dorința și am creat niște formulare de înscriere pe pagina dedicată fiecărei școli care premiază. Oricine care dorește să participe la unul sau mai multe premii va completa acele formulare și va aștepta finalizarea perioadei de înscriere pentru tragerea la sorți sau, după caz, contactarea școlilor care doresc să facă propriile evaluări. Pentru acest nou eveniment am creat și un scurt regulament.

REGULAMENT PENTRU ÎNSCRIEREA

LA PREMIILE OFERITE DE UNELE ȘCOLI DE FOTOGRAFIE

1. Înscrierea la premiile oferite de unele școli de fotografie participante la Salonul Fotografului Român ediția a II-a este permisă oricărei persoane care dorește să beneficieze de ele. Înscrierea la aceste premii nu este condiționată de participarea la concursul propriu-zis al evenimentului din care face parte această acțiune. Singurele limitări de participare vor fi date în cazul înscrierii la premiile oferite de școlile care doresc propria lor selectare a premianților.

2. Decizia reprezentanților școlilor care doresc să aibă propriile criterii de alegere a premianților trebuie acceptată ca atare, fără posibilitatea de a contesta atribuirea respectivelor premii. Pentru celelalte școli, pentru care s-a acceptat tragerea la sorți, s-a utilizat serviciul unui site de specialitate Randompicker.com creându-se proiecte individuale fiecărei școli care a oferit aceste premii prin tragere la sorți. Datele celor care doresc să se înscrie la premii vor fi introduse în aceste proiecte iar la sfârșitul perioadei de înscriere se va demara acțiunea de tragere la sorți, rezultatele acestor acțiuni putând fi vizibile pe aceste pagini dedicate școlilor.

3. Prin înscrierea la aceste premii, participanții acceptă prezentul regulament și rezultatele decernării premiilor, prin tragere la sorți sau prin stabilirea propriilor reguli ale unor școli. Toți participanții trebuie să completeze și să trimită întreg formularul online de pe pagina dedicată școlilor care oferă aceste premii. Este obligatoriu ca numele înscris și adresa de email să fie reale și corecte pentru a evita orice posibilă eroare de introducere ulterioară a datelor respective. Mai mult, la adresa de email introdusă se va trimite automat un răspuns de confirmare a înscrierii, dovadă de participare la acest concurs de premii. În cazul în care nu primiți acest răspuns automat, verificați folderul de spam al programului de email folosit și după caz, contactați organizatorul la adresa de email sfr@amedesign.ro. Este interzisă participarea unei persoane sub mai multe nume sau adrese de email, fiind considerate încercări de fraudare sau chiar fraude, care vor duce la eliminarea din concurs și anularea premiului respectiv, chiar și în cazul în care frauda se descoperă ulterior.

4. Pentru situația alegerii prin tragere la sorți, după afișarea rezultatelor, câștigătorii vor fi anunțați prin email dar și prin afișarea publică pe blogul organizatorului și site-ul evenimentului, aceștia fiind rugați să ia legătura cu școlile ale căror premii le-au câștigat, pentru a obține detaliile legate de modul în care vor beneficia de ele. Chiar și înainte de finalizarea perioadei de înscriere, recomand tuturor potențialilor participanți la acest concurs să se intereseze de aceste premii apelând la reprezentanții acestor școli, în legătură cu modalitatea de a beneficia de ele sau chiar despre conținutul acestor cursuri oferite ca premiu. Organizatorul nu are nici o legătură cu aceaste cursuri oferite de școli, singurul rol al organizatorului fiind acela de crea infrastructura de promovare a acestor premii.

Participanții care se înscriu la premiile care vor fi acordate prin tragere la sorți, au cont pe Facebook și au apreciat pagina firmei organizatoare:

https://www.facebook.com/amedesign.ro

vor avea o pondere dublă în șansele de câștigare a acestor premii, față de cei care nu au făcut-o. Sistemul de pe site-ul pe care se face tragerea la sorți permite acest aspect.

5. Pentru situația în care școlile au optat pentru alegerea premianților după propriile lor criterii, deci nu prin tragere la sorți, după finalizarea perioadei de înscriere la premii, organizatorul va pune la dispoziția reprezentanților acestor școli, lista cu persoanele înscrise la premiilor pe care aceștia le-au oferit.

6. Perioada de înscriere la acest concurs de premii se consideră începută din momentul publicării acestui regulament (02 martie 2015, ora 10.00) și finalizată în data de 06 martie 2015, ora 13.00. Tragerea propriu-zisă la sorți se va efectua până la ora vernisajului, rezultatele fiind anunțate chiar în cadrul vernisajului dar și ulterior, pe blogul organizatorului și pe site-ul evenimentului. Câștigătorii premiilor au obligația de a confirma școlilor respective, dorința de a beneficia de premiul câștigat într-un interval de maxim o lună de zile (este vorba doar de confirmare și nu de participarea efectivă la cursul/workshop-ul câștigat). Vor conveni împreună cu reprezentanții școlii perioada optimă în care doresc să beneficieze de premiul câștigat, doar dacă tocmai cursul câștigat nu impune o anumită perioadă de parcurgere.

7. Lista cu școlile care au oferit premii este trecută mai jos. Accesând fiecare școală în parte (click pe denumire) veți intra în pagina dedicată fiecărei școli, în care veți găsi o prezentare a lor și lista de premii oferite. Succes!


Avantaj Consulting – București
Avatar Studio Photography – Constanța
DALLESGO FOTOGRAFIE – București
Escamonde – Ploiești
GMB Computers – Constanța
Școala de Fotografie a Casei Studenților – Timișoara
Școala de fotografie ArtImage – Cluj-Napoca
Școala de Fotografie Cristian Tzecu
Școala de Fotografie Freelancer – București
Școala de Poetică Fotografică – Francisc Mraz
Școala de tehnică și artă fotografică New Age Photography

 

Marcel Eremia, luni 2 martie 2015 la ora 10.00


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.