DALLESGO FOTOGRAFIE – București

Dalles GO este cea mai mare platformă de cursuri after work din România. Lansat în urmă cu patru ani, proiectul a ajuns anul acesta la al zecelea sezon, numărând peste 2000 de absolvenți.

Cursurile de Fotografie de la Dalles GO pătrund în universul pasionant al imaginii și al felului în care se construiește ea, fiind un exercițiu continuu de surprindere a cadrului perfect. Doi profesori, fotografi din generații diferite, cu vastă expertiză în studiul imaginii și cu portofolii impresionante, îi ghidează pe cursanți prin referințe fascinante, genuri și tehnici fotografice, punând accent pe descoperirea și conturarea stilului personal și pe explorarea detaliului, a imaginației și a modului în care orice fotografie spune o poveste.

Sub îndrumarea lui Mihai Musceleanu (modul Începători) și a lui Ionuț Staicu (modul Avansați), participanții își pun în aplicare ideile și talentul într-un context profesional, în cadrul Studiourilor DallesGO, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat marca Profoto. În cadrul sesiunilor creative de practică, împreună cu participații de la cursurile de Stilism, Make-up și Hairstyling Dalles GO și cu modelele de la Victoria Models, își construiesc propriul portofoliu de proiecte fotografice.

Cursul se adresează inițiaților în arta fotografică ce vor să exploreze fotografia de modă, beauty și advertising, de la modalități de iluminare, la reguli de compoziție, realizarea propriu-zisă și postproducție. Ionuț Staicu este unul dintre cele mai proeminente nume în fotografia de modă din România, cu o carieră de peste 10 ani în domeniul imaginii. Îl recomandă editorialele publicate în reviste precum ELLE, GQ, Marie Claire, Glamour sau Harper’s Bazaar și campaniile realizate pentru designeri și branduri de renume precum Maria Lucia Hohan, Andreea Bădală, Carmen Secăreanu, Lena Criveanu sau Musette.

Colaborând cu diviziile de Stilism, Make-Up și Hairstyling DallesGO, îți vei construi propriul portofoliu de proiecte fotografice și vei realiza shooting-uri ce vor beneficia de expunere în cadrul platformelor online ale partenerilor DallesGO.

Vei pleca de la curs cu referințe fotografice internaționale din domeniile modă, beauty și publicitate. Te vei familiariza cu ultimele tendințe și curente din fotografia contemporană, vei învăța tehnici de compoziție și iluminare, precum și noțiuni de bază despre fotografia de produs.

Cursul are loc o dată pe săptămână, începând cu ora 18.30 și durează 12 săptămâni. www.dallesgo.ro.


Oferă un loc gratuit la cursul de Fotografie Avansați de la Dalles GO, susținut de Ionuț Staicu! Solicită criterii proprii de alegere a premiantului, nu prin tragere la sorți. Pentru a vă înscrie la acest premiu, completați formularul de mai jos, conform regulamentului. Perioada de înscriere s-a terminat în data de 6 martie, ora 13. Lista celor înscriși va fi trimisă școlii iar aceștia vor lua legătura cu Dvs.


selecția print:

Alexandru Coman Transit
Cornel Petrus Flavia
Ioan Penu Dating my city 1

 

selecția web:

Alexandra Mihalcea Conexiuni
Alexandra Mihalcea Portret
Alexandru Coman Parallel Crosing
Cornel Petrus Dariana
Ioan Penu Dating my city 2
Nicoleta Sabău Portret Andreea
Nicoleta Sabău Nostalgia
Răzvan Iliescu Fashion
Răzvan Iliescu Portret
Vlad Anghel Air Spirit
Vlad Anghel Reverie

One Pingback

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Avatar Studio Photography – Constanța

Deschisă în 2013, Școala de Fotografie Avatar Studio Constanța oferă cursuri de perfecționare în fotografie...

Avantaj Consulting – București

Avantaj Consulting   este Centrul de excelenta in Training IT. De peste 10 ani, principala...

Asociația Bucureștiul meu drag

selecția print: Anca Tomoroga Time Anca Tomoroga Siluetă Andrei Grosoșiu Life's Platform Bogdan Fundali București...

Închide