Bucureștiul colorat! Cu grafitti și picturi murale!

Vă invităm să participați la Bucureștiul colorat!


Bucureștiul colorat

Te invit la o expoziție fotografică dedicată picturii murale bucureștene și graffiti.
Vom expune la F64 în iunie, într-un format care va imita un film fotografic, am mai avut până acum 4 expoziții de acest gen: http://www.orasul.ro/photos/view/165057

Tema expozitiei: „Bucureștiul colorat”, cu graffiti și picturi murale. Fiecare participant va expune o „rolă” de film cu 9 poziții + 1 pentru portretul lui.

Costul participării este de 30 de lei, plătiți în contul Asociației. La finalul expoziției, participanții își iau „filmul” acasă. 

Termen trimitere fotografii – 5 iunie 2015
Termen plată participare – 10 iunie 2015
Vernisaj – marți 16 iunie 2015

Ca să participi, trebuie să trimiti 9 fotografii + 1 fotografie portret și link personal, pe adresa Mirelei Momanu, curatorul expoziției: mirelamomanu@gmail.com
– dimensiune fotografii: 150×100 mm fiecare.
– rezoluție: 300 dpi
– RGB
– fișierele trebuie să fie jpg cu denumirea: nume fotograf-xx.jpg (xx este numărul fotografiei de la 1-9)
– de preferat ca fotografiile să fie format peisaj (landscape), latura mare pe orizontală. În cazul în care sunt și fotografii tip portret, ele vor fi expuse rotite la 90 grade.

Fotografiile vor fi tipărite la AME design 

Haideți să ne bucurăm de o expoziție marca Bucureștiului meu drag.
Vă așteptăm cu drag să participați,

Andrei Bîrsan
Președinte Asociația Bucureștiul meu drag
0743.076.255
www.orasul.ro

Organizatori:
Asociația Bucureștiul meu drag – memoria vizuală a orașului www.orasul.ro
Merită să descoperim pentru noi toți și pentru copiii noștri farmecul locului, oamenii și tradițiile care l-au construit, care i-au definit spiritul și care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Prin excursii, expoziții și revista Bucureștiul meu drag promovăm cunoașterea orașului, așa cum este el, cu bune și cu rele.

Magazinul F64 www.f64.ro
F64 Studio este cel mai mare retailer de pe piața foto-video din România și deținatorul celui mai mare magazin din Sud-Estul Europei. Compania oferă consultanță de specialitate la cumpărare și deține platforma on-line www.f64.ro unde clienții de pretutindeni au parte de aceeași experiență de cumpărare, asistată de specialiști.

AME design

AME design este lider de piață de necontestat în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții având drept caracteristici lipsa totală a dungilor de imprimare, densități foarte mari de culoare, gama de culori RGB (cu profile specifice fiecărui material), viteza foarte mare de printare, lipsa punctului de raster deoarece se folosește o tehnologie în tonuri continue, tradițional fotografică (expunere pe materiale fotosensibile și developare în revelator și fixator) ducând astfel la o rezoluție aparentă de 4000 DPI pe hârtie mată, lucioasă și metalică pentru aplicații cu iluminare frontală și pe film transparent (duraclear) și translucent (duratrans) pentru aplicații cu iluminare din spate.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.