vineri, 18 decembrie 2009; 23:00 - Diverse    4 Comments

Am găsit telefonul, pierdut acu’ 6-7 ani!

De fapt mi l-a găsit Monica. Povestea a început aici. După ce am citit acest articol, scris cu măiestrie de Amalia, am contactat-o prin e-mail pe Monica şi i-am mărturisit:

Acum 6-7 ani am pierdut un telefon. Era mic şi negru cu niste taste pe el. Nu mai ştiu pe unde l-am pierdut. Dar cred că sunt suficiente aceste date pentru recuperarea lui. Avea şi o zgârietură pe partea dreaptă. Dat fiind faptul ca s-a scris în ziare, s-a dat la teve, radio, etc. despre competenţa ta în astfel de recuperări, pot sa apelez şi eu la aceste servicii?

Ca şi Radu, îmi pierdusem orice speranţă în regăsirea lui, deşi undeva prin interiorul meu, ceva îmi spunea că-l voi regăsi curând.

Astăzi seară, visul mi s-a îndeplinit! La întâlnirea din studioul Lanului de Secară (strada Săgeţii nr.6, sector 2) , la plecare, mi s-a pus în braţe o cutie:

Cu mâinile tremurânde, am deschis cutia şi înăuntru, ce să vezi? Era chiar telefonul pe care-l pierdusem acu’ vreo 6-7 ani!

Monica îl găsise şi pe acesta. Este adevărat că după atâta timp se cam maronise el iar tastele „0”, „*” şi „#” dispăruseră, dar asta nu mai conta. Ce, am destui prieteni care nu au „0” în numărul lor de telefon.  Era totuşi, încă vechiul şi simpaticul meu telefon, prietenul meu de nădejde. Drept mulţumire, ajuns acasă i-am făcut un portret, aşa …  ca înainte de … DUPĂ:

Mulţumiri deosebite pentru:

– Monica, îmi pare rău că a trebuit să plec până să vii tu, dar te vei uita tu la pozele ce mi-au fost făcute în acele momente emoţionante şi vei ştii cum s-a întâmplat;

– Amalia, pentru intermedierea şi implicarea în acest eveniment;

– Mirela,  sper că am înţeles bine, pentru rolul hotărâtor pe care l-ai avut în „materializarea” acestui telefon. Scuze maxime că am aflat mai târziu despre acest lucru şi nu ţi-am adresat personal mulţumirile de rigoare;

– tuturor participanţilor de la acest moment deosebit, de la această minune care s-a putut întâmpla numai şi numai pentru că a fost vorba de LANUL DE SECARĂ!

4 Comments

 • imi dai si mie sa dau un telefon? nu sun international :)))

 • Marcel, esti senzational…si mie imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem, insa intr-adevar te-am cautat prin toate aparatele prezente la eveniment, pentru a reusi sa „recadrez” scenariul petrecut in lipsa mea…am observat un om total emotionat si pentru asta ma bucur mult, asta a fost si scopul.
  Se pare ca ai fost cuminte si Mos Craciun a fost darnic cu tine, insa nici Mosu’ asta nu e asa de capul lui; fara sa lucreze in echipa nu reuseste sa salveze singur situatiile, oricat de mult si-ar dori, are si el renii lui. In acest caz s-a pus la bataie un mare complot cu doi renisori de exceptie, tare dragi Mosului. Renisorul Amalush, unul din ei, a reusit sa-l convinga pe Mos ca un telefon „facut in casa” e mai bun decat unul facut pe vapoare, sau mai stiu eu pe unde ( a se citi fara conservanti, E-uri etc) si drept urmare sarcina cea mai grea a revenit Renishorului Mirelush, omul de baza, indispensabil Mosului, deoarece este specialist in artele culinare. Si asta nu e greu de observat, daca doar privesti burtihanul de care dispune Mosu’… Zis si facut! Ne bucuram mult ca tot ceea ce ne-am propus s-a concretizat prin fericirea de a-ti recupera telefonul pierdut in urma cu 6-7 ani…
  Craciun Fericit alaturi de cei dragi sufletului tau iti doresc si vreau sa iti spun ca Mosu ti-a mai pregatit o mica surpriza, spera el sa fie si placuta, insa asta o va aduce din Laponia, cand va veni tras cu saniuta de renii lui credinciosi…

 • @Bogdan Georgescu: Din păcate a fost restricţionat pentru toate convorbirile! Trebuie să iau legătura cu operatorul de telefonie, deşi acum este cam târziu (vezi mai jos) 🙂

  @monica sultan: Monica dragă tu ai fost cea fantastică pentru că de la tine a pornit totul. Iar de cei doi renişori ai lui Moş Crăciun nici nu mai vorbesc. Încerc o uşoară invidie pentru bunătăţile de care beneficiază Moşu, având un aşa specialist în arte culinare cum este Mireluş.

  Din păcate telefonul recuperat nu a mai funcţionat (a trecut totuşi ceva vreme peste el), în schimb şi acum mai plescăi de plăcerea gustului acestuia. Hmmmm….miam miam miammmm…..

 • […] Mai întâi Monica, Amalia şi Mirela i-au adus lui Marcel telefonul pierdut. […]

Doriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 - 2019 blogul lui Marcel Eremia. Conținutul site-ului este proprietatea Marcel Eremia sau AME design.
Preluarea lui fără menționarea sursei este strict interzisă și se pedepsește conform legilor.

AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

VreauPrinturi.ro - magazin online de tablouri de mari dimensiuni și printuri foto

Citește articolul precedent:
Viaţa-i nedreaptă! :)

Aşa este. Mai ales vineri ora 9, în studioul de la Dalles! Şi mai ales...

Cristian d’Artagnan

Cine credeţi că este mai jos? Nu! N-aţi ghicit! Nu-i apicultor, e de la scrimă.......

Lanul de Secară – ediţia a II-a – Biertan

S-a mai dus un episod, cel de-al doilea, din Lanul de Secară. Că a fost...

Închide