Se vinde echipamentul DURST LAMBDA aflat în dotarea AME design!

Se vinde echipamentul DURST LAMBDA aflat în dotarea AME design!
Aproape 20 de ani de când am acest echipament. Aproape 20 de ani de când acesta, împreună cu echipa pe care am avut-o la AME design, a fixat niște standarde de calitate în domeniul printului digital de mari dimensiuni. În primul rând datorită tehnologiei, care încă este la cote extrem de ridicate.

Mă bucur că am reușit să creez un brand și să aduc în România renumitul ”lambda print”. Chiar dacă acum sunt nevoit, din numeroase motive, majoritatea lor covârșitoare de natură personală, să renunț la oferirea acestui serviciu de printare în tehnologie fotografică, sunt fericit și mândru de ceea ce am realizat.

Acum doi ani am suspendat activitatea AME design. Acum a venit etapa a doua, cea în care renunț și la echipamente. Ultimii ani în care Durst Lambda a mai lucrat, au fost mai degrabă o pasiune decât o afacere.

Poate că cineva va dori să continue să furnizeze un vârf de calitate în acest domeniu, achiziționând întregul laborator format din Durst Lambda, procesorul RA4 Colenta. Ambele au fost modificate pentru o versiune de viteză (peste 40 de mp/oră la echivalentul rezoluției de 4000 dpi). Sunt disponibile la vânzare și alte echipamente utile într-o astfel de firmă.

Detalii despre povestea AME design și vânzarea echipamentului Durst Lambda și a altor active le aveți pe site oficial AME design.

Mulțumesc tuturor clienților care au apelat la serviciile firmei AME design în domeniul printului digital de mari rezoluții și mari dimensiuni în tehnologie fotografică Durst Lambda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.