Salonul Fotografului Român ediția a III-a s-a decalat!

Salonul Fotografului Român ediția a III-a s-a decalat

Ieri am primit de la Muzeul Național al Țăranului Român:

Notificare:

Stimate domn,

Având în vedere că începând din iulie 2016, expoziția permanentă a Muzeului Național al Țăranului Român s-a închis pentru lucrări de consolidare și restaurare a clădirii monument istoric din Șoseaua Kiseleff, iar spațiile pentru expunere s-au restrâns considerabil fiind folosite pentru alte utilizări așa cum este și cazul Sălii Tancred Bănățeanu, vă anunțăm că suntem nevoiți să reducem perioadele de desfășurare a expozițiilor deja programate în acest an, iar în unele cazuri chiar să amânăm sau să renunțăm la organizarea unor evenimente.

În acest sens, vă informăm că inclusiv pentru Salonul Fotografului Român, am fost constrânși să amânăm vernisajul programat inițial în data de 16 septembrie, pentru data de 27 septembrie, iar perioada de desfășurare a expoziției se va restrânge la două săptămâni, astfel încât ultima zi de vizitare va fi duminică, 9 octombrie 2016.

Conform regulilor din Regulamentul de Organizare și Funcționare și a hotărârilor în vigoare, MNȚR solicită plata în valoare de 1500 de lei pentru acoperirea unor cheltuieli impuse de eveniment.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și de informarea târzie și vă asigurăm de întreaga noastră susținere pentru desfășurarea, în bune condiții, a evenimentului.

Concluzie:

Această informație că Salonul Fotografului Român ediția a III-a s-a decalat, poate fi o veste bună pentru unii și mai puțin plăcută pentru alții. Din această ultimă categorie ar fi cei care și-au făcut deja planuri de a vizita capitala țării incluzând și weekend-ul sau chiar pur și simplu în 27 septembrie vor fi plecați din București și nu vor putea participa la vernisaj. Mii de scuze pentru această situație, însă alternativa era de renunțare la eveniment, doar acest interval de timp fiind posibil. Punând în balanță strict aceste două variante, cred că majoritatea preferă decalajul evenimentului. Rog o distribuire cât mai largă pentru ca toți cei implicați în acest eveniment să fie informați de aceste modificări.

calendarul evenimentului

Avem următoarele modificări:

  • perioada de înscriere a fotografilor independenți se prelungește până pe data de 18 septembrie. Asta cred că este o veste bună, nu? 🙂 Înscrierile se (mai) pot face pe pagina evenimentului, doar de către fotografii independenți.
  • perioada de finalizare a jurizării de către școli a fotografiilor primite se prelungește până pe 10 septembrie.
  • școlile care au centralizat primirea fișierelor din partea fiecărui cursant ne pot trimite selecția finală tot până în 10 septembrie. Nu uitați de selecția pentru expoziția printată și albumul web tot până la această dată.
  • vernisajul este în data de 27 septembrie, ora 19.00. Data este acum bătută în cuie, mai precis în piroane! 🙂
  • expoziția este deschisă până pe 09 octombrie;
  • zilele următoare demarez înscrierile la premiile oferite de școli și Nikon (corpul de aparat foto Nikon D7200). Dacă vreuna dintre școlile înscrise (mai) dorește să adauge un premiu, acum este momentul! 🙂

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.