Lume, lume … fotografică!!!

 

Pentru cei care se înscriu la Fotogenica 2011 (cu excepția organizatorilor, lectorilor și sponsorilor) firma AME design va oferi drept premiu un print cu imaginile realizate de către participant (acesta trebuie să dețină drepturile de autor ale acestor imagini). Printul va avea dimensiunile de până la 127cm x 100cm, pe hârtie mată sau lucioasă și va fi realizat în tehnologie fotografică tradițională (expunere și developare chimică RA4) pe echipamentul Durst Lambda. Pentru a putea beneficia de acest premiu trebuie să achitați taxa de înscriere de 125 euro (conform procedurii de înscriere de pe site-ul Fotogenica 2011) și după procedura de înscriere propriu-zisă, să-mi trimiteți completat acest formular de accept pe adresa mea de e-mail, până la data de 01 iunie 2011, inclusiv.
.
Dimensiunea de 127cm x 100cm este cea maxim oferită ca premiu de participare pentru acest eveniment, dar poate include mai multe imagini, aranjate într-un colaj, fără spații între ele, cu aceste dimensiuni maxime. Premiul este oferit o singură dată, pe un singur tip de material (hârtie mată sau lucioasă) și poate fi solicitat a fi executat până la sfârșitul anului în curs, în perioada de lucru a firmei. Termenul de realizare a lui este de maxim 3 zile lucrătoare și va trebui ridicat de la sediul firmei noastre sau îl putem trimite contra cost printr-un curier. Se poate opta și pentru aducerea lui de către mine la evenimentul Fotogenica iar în acest caz nu se percepe vreo taxă de transport. Fișierele primite nu vor fi folosite de către firma AME design sau angajații acesteia sub nicio formă, în alte scopuri decât pentru realizarea acestui print premiu.

Vă așteptăm!

.

Marcel Eremia, vineri 11 martie 2011 la 23:33

9 Comments

 • Succes celor care vor participa.

 • Mulțumesc!

 • Deci ca sa inteleg mai bine, oricine participa la eveniment, inclusiv eu (sper) va primi un print gratis pana in dimensiuna maxima 127×100 ?

 • @filip balan: Doar la acest eveniment! Adică la Fotogenica! Nu la cel care era în link-ul din comentariu (pe care l-am șters pentru a nu-i încurca pe alții). 🙂

  Pentru a beneficia de premiu nu uitați să trimiteți formularul completat, până la data limită specificată.

 • bafta celor care participa

 • Nu-mi mai amintesc…la poarta de la AME se sună, se bate sau se claxonează? :p
  Alege o după-amiază când nu te va bate nimeni la cap…şi voi trece pe la voi…

 • @misi: Mulțam la fel! 🙂

  @Catalin: La poarta de la AME design nu se bate, nu se sună, nu se claxonează. Se intră pur și simplu! 🙂

  Iar după-masa aia de care zici cred că ar fi … noaptea! 🙂

 • esti boier coane Eremia ! sponsor barosan, ai ajuns.

  da bicicleta cind iti iei ?

 • @ed: He, heee. Când oi găsi vreun sponsor… Vreo propunere, ceva? 🙂

2 Pingbacks

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.