Galerie fotografii și recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a

recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a

Așadar am strâns expoziția astfel încât putem demara acțiunea de recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a. Cu această ocazie mulțumesc din nou tuturor celor care au participat la acest eveniment. Mulțumesc și celor care deși nu au participat, mi-au trimis un gând bun și m-au susținut în continuarea acestui eveniment. Mă bucur enorm că și la această ediție se vede o creștere a responsabilizării fiecărui participant. Ea este concretizată prin alegerea cu un mai mult simț de răspundere pentru fotografia sau fotografiile reprezentative. Am primit din nou cu o satisfacție maximă informația că expoziția arată mai bine decât altele care sunt jurizate.

După cum știți, acest eveniment nu-și propune să arate publicului cele mai frumoase fotografii. El reprezintă însă o radiografie a fotografiei românești la un moment dat. Din acest motiv încurajez și susțin mai mult fotografii activi, impunând ca fotografiile să fie mai recente. O altă bucurie avută la această ediție a constat în participarea unor școli noi de fotografie.

galerie fotografii

Am creat un album cu toate imaginile prezente în expoziție. Astfel ele pot fi văzute și de către cei care nu au avut posibilitatea să le vadă ”pe viu”, în sala de la Teatrul Național I.L. Caragiale din București, o gazdă foarte potrivită pentru expoziții de fotografie. Transmit reprezentanților acestei instituții calde mulțumiri pentru sprijinul de care am avut parte și la această ediție. Galeria fotografiilor de la Salonul Fotografului Român ediția a V-a poate fi văzută aici.

recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a

Modalitatea de recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a se face accesând formularul deja cunoscut și de la ediția precedentă. Prin el, fiecare expozant își va manifesta dorința de preluare a tablourilor. Prin curier sau prin preluarea lor de la sediul firmei AME design, de către autorii fotografiilor sau de către cineva cunoscut care va putea trece pe la noi. Există și posibilitatea de a le dona organizatorului, oricare dintre aceste acțiuni rezolvându-le prin completarea acestui formular. Reprezentanții școlilor pot opta să fie trimise toate tablourile cursanților într-un singur pachet, pentru a diminua costul transportului. Voi trimite și pe e-mail această informare tuturor participanților și celor care au optat să primească informații despre Salonul Fotografului Român. Tablourile ale căror imagini au fost dintre cele selectate în categoria celor realizate la spectacolele Teatrului Național au fost donate instituției astfel încât autorii lor nu le pot recupera, participarea lor la expoziție fiind gratuită. Formularul de recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a poate fi completat aici.

 

Doriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 - 2019 blogul lui Marcel Eremia. Conținutul site-ului este proprietatea Marcel Eremia sau AME design.
Preluarea lui fără menționarea sursei este strict interzisă și se pedepsește conform legilor.

AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

VreauPrinturi.ro - magazin online de tablouri de mari dimensiuni și printuri foto

Citește articolul precedent:
Invitație la vernisajul Salonului Fotografului Român ediția a V-a

  Invitație la vernisaj! Gata! Avem o invitație la vernisajul Salonului Fotografului Român ediția a...

Invitație de înscriere la Salonul Fotografului Român ediția a 5-a

invitație de înscriere la Salonul Fotografului Român Da, în sfârșit vine și invitația oficială. Cu...

Amintiri din copilărie (31)

serviciul Spotify Chiar că nu mă pot abține. Dar deloc. Mi s-au activat iar niște...

Închide