miercuri, 14 noiembrie 2018; 11:30 - Despre serviciile oferite de firma AME design, Ştiri diverse    2 Comments

Începeți să faceți fotografii pentru Salonul Fotografului Român – ediția a VI-a

fotografii pentru Salonul Fotografului Român

Fotografii pentru Salonul Fotografului Român

În sfârșit a venit vestea așteptată de mulți. Puteți să începeți să faceți fotografii pentru Salonul Fotografului Român! Ediția a șasea! 🙂 Această ediție va avea loc prin luna mai  sau iunie anul viitor, vă voi ține la curent cu datele exacte de desfășurare. Puteți să vă și înscrieți cu o adresă de e-mail (vă indic mai jos pagina respectivă) pentru a fi sigur că primiți la timp toate informațiile. Regula de participare va fi aceeași ca cea de la ultimele ediții. Voi încuraja astfel participarea cu fotografii nu mai vechi de jumătate de an, față de momentul finalizării înscrierii. Puteți deja să vă gândiți de pe acum la fotografiile cu care să participați la acest eveniment.

Fotografiați la spectacolele de teatru de la TNB

Un alt anunț important ce privește acest eveniment este că secțiunea de dedicată fotografiei de teatru a spectacolelor ce se desfășoară în Teatrul Național ”I.L. Caragiale” continuă, ba chiar se extinde. Vor fi desfășurate cu ajutorul conducerii teatrului, ședințe de fotografie inclusiv din afara scenei. Portrete de actori și fotografii din culisele teatrului, ateliere, etc. Cu alte cuvinte vor fotografia povești din spatele cortinei.

Pentru a participa la aceste momente care vor fi pregătite de către conducerea teatrului, fotografii doritori trebuie să completeze un formular de înscriere. Ei vor fi contactați direct de către organizatorii evenimentelor. În final, vor fi selectate un număr maxim de 10 fotografii, de către un juriu din partea TNB. Fotografiile alese în această secțiune vor fi 100% gratuite pentru participanți. Nu doar al participării ca la celelalte secțiuni ci și din punctul de vedere al costului de producție.

Costul acestor tablouri cu ramă de aluminiu selectate în secțiunea ”fotografia de teatru la spectacolele din TNB” va fi suportat integral, după cum știți deja, de firma AME design. Participarea la această secțiune este liberă, orice fotograf poate participa.

Puteți să vă înscrieți deja în această listă, completând formularul de la pagina de mai jos. Tot pe pagina oficială a evenimentului puteți vedea și fotografiile edițiilor trecute.

ediția a VI-a (2019)

2 Comments

  • As vrea sa fiu la curent cu zilele si.conditiile de concursul fotografie
    Multumesc

  • @Tony: Pe pagina menționată a evenimentului (în cea de jos parte a paginii) există și un formular pentru înscriere la aceste știri despre Salonul Fotografului Român. Se numește ”Înscrie-te la știrile despre Salonul Fotografului Român”.

    Rog să-l completați pentru a intra automat în această listă. Datorită GDPR, nu se mai poate face această înscriere decât în mod personal.

    Mulțumesc pentru interesul avut.

Doriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 - 2019 blogul lui Marcel Eremia. Conținutul site-ului este proprietatea Marcel Eremia sau AME design.
Preluarea lui fără menționarea sursei este strict interzisă și se pedepsește conform legilor.

AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

VreauPrinturi.ro - magazin online de tablouri de mari dimensiuni și printuri foto

Citește articolul precedent:
Ghidul (ne)votantului pentru referendumul din 6-7 octombrie 2018

Despre referendum La cât scandal este deja pe rețelele de socializare despre acest eveniment, se...

De ziua mea, contribuie și tu la construirea unui spital pentru copii!

Contribuie printr-o donație dând clic aici. Anul acesta m-am hotărât să mă implic mai mult...

Galerie fotografii și recuperare tablouri Salonul Fotografului Român ediția a V-a

Așadar am strâns expoziția astfel încât putem demara acțiunea de recuperare tablouri Salonul Fotografului Român...

Închide