Începeți să faceți fotografii pentru Salonul Fotografului Român – ediția a 5-a

fotografii pentru Salonul Fotografului Român

Fotografii pentru Salonul Fotografului Român

Puteți să începeți să faceți fotografii pentru Salonul Fotografului Român! Ca să nu spuneți că nu v-am anunțat din timp pentru a putea participa la ediția a cincea! 🙂 Această ediție va avea loc prin luna mai anul viitor, vă voi ține la curent cu datele exacte de desfășurare. Regula de participare va fi aceeași ca cea din acest an. Voi încuraja astfel din nou participarea cu fotografii nu mai vechi de 6 luni de zile, astfel încât puteți deja să vă gândiți de pe acum la fotografiile cu care să participați la acest eveniment.

Fotografiați la spectacolele de teatru de la TNB

Un alt anunț important ce privește acest eveniment este că va fi creată o nouă secțiune, dedicată fotografiei de teatru. Mai exact dedicată fotografiei spectacolelor ce se desfășoară în Teatrul Național ”I.L. Caragiale”. Pentru a face fotografii la spectacole (preferabil la repetiții) rog să mă contactați. Vă voi da numărul de telefon al persoanei care vă facilitează această acțiune. În final, vor fi selectate un număr maxim de 10 fotografii, de către un juriu din partea TNB. Fotografiile alese în această secțiune vor fi 100% gratuite pentru participanți. Nu doar al participării ca la celelalte secțiuni ci și din punctul de vedere al costului de producție. Costul tablourilor selectate în secțiunea ”fotografia de teatru la spectacolele din TNB” va fi suportat integral, după cum știți deja, de firma AME design. Participarea la această secțiune este liberă, orice fotograf poate participa. Fotografiile pot fi făcute și la spectacolele propriu-zise dar cu condiția ca fotograful să aibă o cameră foarte silențioasă. Motivul este clar, de a nu deranja spectacolul propriu-zis și pe spectatorii din sală. Din acest motiv am scris că este preferabil ca fotografiile să fie făcute la repetiții.

Printare fotografii online

Și dacă tot am ajuns la acest subiect, vreau să vă mai anunț că pe magazinul online de tablouri personalizate și printuri foto a fost completată secțiunea de printuri. Doar printuri foto, inserând dimensiuni standard mai des folosite, cu prețul aferent, inclusiv pentru un număr divers de bucăți. Printuri fotografice pe hârtie super mată, mată, lucioasă, metalică și canvas. Vă invit cu această ocazie, să ”răsfoiți” și secțiunea ”Vreau să știu!”. O secțiune în care puteți învăța (aproape) totul despre print, despre tehnologii de printare, despre cum să vă pregătiți fișierele pentru a le printa, despre gestiunea de culoare, calibrarea monitorului și multe alte informații din acest domeniu util fotografilor. Orice sugestii și idei dorite a fi dezvoltate într-un articol separat, pot fi trimise printr-un formular, direct de pe site. Le aștept cu drag.

Doriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 - 2019 blogul lui Marcel Eremia. Conținutul site-ului este proprietatea Marcel Eremia sau AME design.
Preluarea lui fără menționarea sursei este strict interzisă și se pedepsește conform legilor.

AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

VreauPrinturi.ro - magazin online de tablouri de mari dimensiuni și printuri foto

Citește articolul precedent:
Magazin online de tablouri personalizate și printuri foto

Un site dar două secțiuni! Asta ar fi vestea scurtă, dată direct de titlu. Vestea...

Ediția a 4-a a Salonului Fotografului Român s-a finalizat!

Așa cum am precizat prin regulament, toate tablourile vor putea fi recuperate de către autorii...

Salonul Fotografului Român ediția a 4-a – concluzii la final de ediție

Iată că s-a încheiat cu brio, zic eu, zic și alții, și cea de a...

Închide