marți, 7 februarie 2012; 16:19 - Diverse    2 Comments

Ceai cu aromă de poveste și prieteni

Ce poate fi mai bun pe o vreme ca cea de afară, atât de frumos-câinoasă? Verde, negru, alb, roşu (sau multicolor), de fructe (citrice, exotice, de pădure, de sezon, autohtone sau … extraterestre), de tei, mentă, muşeţel, păducel, scaieţi sau mătrăgună, doi litri pe zi sau doar cand te prinde răceala, un ceai „povestit” cu prietenii este întotdeauna cel mai bun!
În nebunia cotidiană a vieţii noastre, am descoperit un locşor „mai altfel”, cald si primitor, cu aromă de miere, turtă dulce si plăcintă cu dovleac. Eu una, beau cu mare râvnă ceai de când mă ştiu (cel puţin din anii grădiniţei când îmi aruncam lăpticul din cană fie pe geam fie in sobă, dar niciodată ceiuleţul) aşa că surpriza a fost cu atât mai mare in cazul meu. Pentru ca aici ceaiul nu se bea, ci se „întâmplă”!
Mie, la început mi s-a întâmplat un curs de mozaic, şi pentru că mi-a plăcut atât de mult (mulţumiri speciale, Cristina) am revenit cu întăriri (consortul, mama, prietenii, copilul și copiii prietenilor). S-a întâmplat să pictăm căni (şi astfel să aflăm ce multitalentaţi suntem!), altă dată doar să povestim în timp ce copiii munceau să facă tablouri din flori presate, decoraţiuni din castane şi îngeraşi din pănuşi de porumb. Habar nu am când a trecut timpul, nici unde a încăput în copilaşi atâta ceai. La plecare cea mai micuţă participantă le-a declarat instructorilor ei că atunci când va fi ea mare şi va avea copii va veni cu ei acolo să facă îngeraşi. Nu ştiu ce pun in ceai, dar cred că dă dependenţă!
Se întâmplă multe şi pentru fiecare. Chiar și cei care vor să facă o bucurie unor copii mai puţin fericiţi decât ar trebui să fie orice copil şi nu ştiu cum s-o facă, pot găsi aici posibilitatea de a participa la diferite acţiuni (cadouri pentru copii orfani de ziua lor sau de Sărbători) sau să doneze cărţi pentru bibliotecile unor centre de îngrijire, stilouri, jucării sau alte lucruri și materiale necesare copiilor în nevoie.
Şi pentru că va să vină până la urmă și primăvara cea călduţă şi iubitoare, suntem invitaţi la Bazarul de Dragobete! Puteţi îndrăzni, ce vi se poate întâmpla?

.

Anca Eremia, marți 7 februarie 2012 la 16:15

2 Comments

  • Mi se poate intampla, adica daca mi se intampla , chiar se poate , da…numai ca eu sunt tot la coada…sugerand cu o pensula inmuiata in cana de ceai , ca sa colorez coada, sugerand asadar un ceai de coada calului cu coada soricelului si cu mot de soc 🙂

  • @DD: Hi, hi, hi. Pe căluțul ăla eu l-am pictat…

    Nu cred că fac ceai din coada lui… 🙂

Doriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 - 2018 blogul lui Marcel Eremia. Conținutul site-ului este proprietatea Marcel Eremia sau AME design.
Preluarea lui fără menționarea sursei este strict interzisă și se pedepsește conform legilor.

AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

VreauPrinturi.ro - magazin online de tablouri de mari dimensiuni și printuri foto

Citește articolul precedent:
“BEAUTY” – Fotografii de 2 metri expuse, în premieră în Transilvania, la Iulius Mall Cluj

. COMUNICAT DE PRESĂ Cluj-Napoca, 3 februarie 2012 Miercuri, 8 februarie 2012, la ora 19,...

Iarna pe uliță…

”Nu există iarnă care să nu ia prin surprindere autoritățile noastre” ar zice mulți români...

De Ziua Unirii…

... am fost la Universitate. Nu singur, ci cu copilul, pentru că istoria adevărată nu...

Închide