Avantaj Consulting – București

Avantaj Consulting   este Centrul de excelenta in Training IT. De peste 10 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Organizam cu drag cursuri acreditate de Tehnica Foto Nivel I, Tehnica Foto Avansat, Grafica Nivel I, Grafica Avansat, Machetare DTP si Prepress, Web design Nivel I, Web design Avansat, Javascript, PHP, WordPress, Linux.

Am acumulat experienta relevanta prin lucru efectiv in toate aceste domenii si practicam cu convingere indemnul “Invata pentru tine! Invata pentru ceilalti”. Prin urmare, te invatam ceea ce noi stim cel mai bine, intr-o atmosfera prietenoasa, cu profesionalism si dedicatie. Credem in specializare si excelenta.

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze cursul de Tehnica FOTO: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni. Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto.

Acesta este motivul pentru care cursul se axeaza pe doua componente: aprofundarea notiunilor despre fotografia digitala este sustinuta de tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop. Toate acestea se concretizeaza in elaborarea unui portofoliu elocvent, structurat pe diverse categorii de fotografie, fiecare dintre ele fiind explicata in detaliu de catre profesor. Mai mult decat atat, considerand experimentarea ca fiind foarte importanta atat pentru cei initiati in tainele Fotografiei cat si pentru cei care acum invata sa faca primii pasi, s-a nascut ideea organizarii cate unui Workshop la finalul fiecarui curs.

Pasiunea pentru Fotografie reprezinta un liant intre cursantii nostri dincolo de finalizarea cursului: de curand a avut loc prima expozitie de Fotografie, in Bucuresti. Ceea ce ne-a adus la pasul urmator: crearea unor expozitii virtuale, chiar aici, pe site-ul dedicat cursurilor de Fotografie in care sa apara cele mai reprezentative lucrari ale fiecarui autor (mai multe detalii regasiti la sectiunea „Galerii FOTO”).

Cursurile de fotografie derulate de firma Avantaj Consulting sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin C.N.F.P.A *Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor* care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari. La absolvirea cursului, in urma examenului, primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei – specializarea FOTOGRAF / cod* COR 343101 *Clasificarea Ocupatiilor din Romania*.


 

Școala Avantaj Consulting – București oferă două premii – cursuri gratuite de Tehnica FOTO nivel 1. Pentru a vă înscrie la aceste premii, completați formularul de mai jos, conform regulamentului. Perioada de înscriere s-a terminat în data de 6 martie, ora 13.

 

Câștigători:

Ruxandra Scripcariu – un curs gratuit de Tehnica FOTO nivel 1
Elena Radu – un curs gratuit de Tehnica FOTO nivel 1

 

 

 


 

selecția print:

Mihaela-Iuliana Stancu Dimineți în Trascău
Mihaela-Iuliana Stancu În căutarea Dobrogei

 

selecția web:

Andreea Gabriela Antohe Micuța cititoare
Andreea Gabriela Antohe Oare ce visează bebelușii?

One Pingback

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asociația Bucureștiul meu drag

selecția print: Anca Tomoroga Time Anca Tomoroga Siluetă Andrei Grosoșiu Life's Platform Bogdan Fundali București...

Școli de fotografie participante la Salonul Fotografului Român ediția a II-a

Ordinea școlilor este alfabetică, conform denumirii primite de la reprezentanții acestora. Școlile colorate în roșu...

Un ultim apel!

Adresat celor trei categorii de participanți implicați la Salonul Fotografului Român: școlile de fotografie, cursanții...

Închide