A venit, a venit toamna….

De la Andrei Bîrsan citire & scriere:

”Draga prietene al Bucurestiului,

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, impreuna cu Libraria Carturesti va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.
Despre vernisaj ar fi multe de spus…
Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.
La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene si bineinteles cu muzica buna, Nicu Alifantis www.alifantis.ro/alifantis.html !
Curatorul expozitiei: Dan Moruzan www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)
Fotografiile sunt minunat tiparite de AME design (iti multumim Marcel)
Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag”
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255
www.orasul.ro
.
Despre Asociatia „Bucurestiul meu drag” (www.orasul.ro)
Asociatia „Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web www.orasul.ro peste 50.000 de fotografii realizate in aceste deplasari.
De asemenea, „Bucurestiul meu drag” a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile.
Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.
.
Despre Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro)
Castigator al nici unui premiu in fotografie, cum spune Dan Moruzan, recunoaste totusi ca este un mare iubitor de IMAGINE.
Avand o diploma in inginerie dar cu o educatie profund umanista, Dan Moruzan este membru de 2 ani in asociatia „Bucurestiul Meu Drag”.
Cu o experienta de 10 ani in domeniul fotografic, de 6 ani este fotograf ‘profesionist’ – adica, citandu-l: de aproape 6 ani gandesc in imagini si peste 80% din timp imi este dedicat acestui frumos domeniu.
.
Despre AME design (www.amedesign.ro)

AME design s-a născut dintr-o dorință. Dorința de a avea ceva unic. Un echipament de printare de vârf care nu mai exista în țară și care a adus schimbări în piața producătorilor de print digital de mare rezoluție din România și în piața consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost ținuți departe de ceea ce se numește print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la preț convenabil și realizat într-un timp foarte scurt.
Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA© , tehnologie de vârf la nivel mondial, rezolvă multele probleme apărute ca urmare a utilizării tehnologiei cu inkjet de mare rezoluție și mari dimensiuni: dungi vizibile, dispariția accidentală a unor culori din imaginea printată ca urmare a înfundării capetelor de printare, viteză scăzută de printare, costuri mari de producție pentru calitatea maximă.
Ne adresăm astfel în egală măsură pieței fotografilor – extrem de pretențioasă , acceptând cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printată în tehnologie inkjet și pieței publicitare cu pretenții mari în realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate și repetabilitate a culorilor pentru o aceiași imagine printată la intervale mari de timp, cu o gamă de culori mai mare (gama RGB este mult mai mare decât gama CMYK) și care să poată deci reproduce exact culorile de brand dorite.
.
Despre Doc Comm
Ambalajeevenimentedelansarecampaniideimaginesimpozioanepromotiipentru
consumatorimaterialepromotionalestanduricampaniidedirectmailwebsiteuri
brandingsirebrandingcampaniidemotivareaangajatilorpetrecerianuale
Asa cream noi la Doc Comm atitudini… atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.
.
Despre Adobe (www.myadobe.ro)
Adobe revolutioneaza modul in care oamenii interactioneaza cu ideile si infomatiile. Pentru mai bine de 25 de ani, tehnologiile si aplicatiile software ale companiei Adobe au redefinit comunicarea de afaceri, personala sau cea de recreere prin stabilirea unor noi standarde de productie si livrare a continutului care implica activ oamenii indiferent de locatie.
De la informatii in format tiparit, video sau film pana la continut dinamic digital pentru o varietate de medii, impactul solutiilor Adobe este evident indiferent de industrie si este simtit de oricine creeaza, vizualizeaza sau interactioneaza cu informatia. Cu o reputatie bazata pe excelenta si un portofoliu ce include cele mai respectate si cunoscute marci software, Adobe este una dintre cele mai mari si diversificata companie software la nivel mondial.”
.
.
Marcel Eremia, marți 28 septembrie 2010 la 00:05

2 Comments

  • Duminica seara , pe strada Smardan un pletos , barbos, canta aceiasi toamna la o chitara inchisa la culoare.M-am asezat langa zidul de care-si proptise spinarea si am cantat si eu aceeiasi toamna … 🙂 s-au adunat ceva banuti in husa guitarei , abandonata in graba pe caldaram.Pe saitul domnului alifantis oricine intra se poate juca impreuna cu sunetele…Sa mai spuna cineva ca alb-negru sunt non culori!

  • @DD: Bănuții s-au adunat după ce ați poposit acolo și ați început a cânta sau erau deja toți înainte de venirea Dvs? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.